Ansvarsfraskrivelse

Vilkår for anvendelse

Ved at få adgang denne hjemmeside, accepterer du at være bundet af disse web site Vilkår og betingelser for brug, alle gældende love og bestemmelser, og accepterer, at du er ansvarlig for at overholde alle gældende lokale love. Hvis du ikke er enig med nogen af ​​disse vilkår, du er forbudt at bruge eller få adgang denne hjemmeside. De materialer, der er indeholdt i denne hjemmeside er beskyttet af gældende ophavsret og varemærkeret.

2. Brug License

Der gives tilladelse til midlertidigt at downloade en kopi af materialet (information eller software) på fjernespyware.com ‘s hjemmeside til personlig, ikke-kommercielle forbigående kun visning. Dette er tildelingen af ​​en licens, ikke en overførsel af titel, og under denne licens må du ikke:

  • ændre eller kopiere materialer;
  • bruge materialerne til noget kommercielt formål, eller for enhver offentlig visning (kommerciel eller ikke-kommerciel);
  • forsøge at dekompilere eller foretage reverse engineering af software, der findes på fjernespyware.com ‘s hjemmeside;
  • fjerne nogen copyright eller andre proprietære notationer fra de materialer, eller
  • overføre materialerne til en anden person eller “spejle” materialerne på en anden server.

Denne licens ophører automatisk, hvis du overtræder nogen af disse begrænsninger og kan opsiges af fjernespyware.com til enhver tid. Ved afslutning af din visning af disse materialer eller ved ophør af denne licens, skal du destruere alle downloadede materiale i din besiddelse enten i elektronisk eller trykt format.

3. Ansvarsfraskrivelse

Materialet på fjernespyware.com ‘s hjemmeside leveres “som de er”. fjernespyware.com giver ingen garantier, udtrykt eller underforstået, og herved fralægger og negerer alle andre garantier, herunder uden begrænsning, stiltiende garantier eller betingelser for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål eller ikke-krænkelse af immaterielle rettigheder eller anden overtrædelse af rettigheder. Derudover medfører fjernespyware.com ikke garanterer eller foretage nogen henvendelse om nøjagtigheden, sandsynlige resultater eller pålideligheden af ​​brugen af de materialer på sin internet-hjemmeside eller på anden måde vedrører disse materialer eller på nogen websteder knyttet til dette websted.

4. begrænsninger

Under ingen omstændigheder skal fjernespyware.com eller dets leverandører være ansvarlige for eventuelle skader (herunder, uden begrænsning, erstatning for tab af data eller fortjeneste, eller på grund af driftstab,) udspringer af brugen af ​​eller manglende evne til at bruge materialerne på fjernespyware.com ‘s hjemmeside, selvom fjernespyware.com eller en fjernespyware.com autoriseret repræsentant er blevet anmeldt mundtligt eller skriftligt om muligheden for sådanne skader. Fordi nogle jurisdiktioner ikke tillader begrænsninger underforståede garantier, eller begrænsninger af ansvar for følgeskader eller hændelige skader, kan disse begrænsninger ikke gælder for dig.

5. Revisioner og Errata

De materialer, der vises på fjernespyware.com ‘s hjemmeside kan indeholde tekniske, typografiske eller fotografisk fejl. fjernespyware.com garanterer ikke, at nogen af de materialer på sit websted, er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. fjernespyware.com kan foretage ændringer i materialerne på sit websted til enhver tid uden varsel. fjernespyware.com dog ikke, at nogen forpligtelse til at opdatere materialerne.

6. links

fjernespyware.com har ikke gennemgået alle de websteder knyttet til sin internet hjemmeside og er ikke ansvarlig for indholdet af en sådan linket hjemmeside. Inkluderingen af ​​disse genveje antyder IKKE at ved fjernespyware.com af sitet. Brug af en sådan linket hjemmeside er på brugerens egen risiko.

7. Site Vilkår for brug Ændringer

fjernespyware.com kan revidere disse vilkår for brug af sit websted til enhver tid uden varsel. Ved at bruge dette websted accepterer du at være bundet af den aktuelle version af disse vilkår og betingelser for brug.

8. Gældende lov

Ethvert krav vedrørende fjernespyware.com ‘s hjemmeside skal være underlagt lovgivningen i staten Delhi, Indien, uden hensyn til konflikt af lovbestemmelser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *